NL Capital start met de ontwikkeling van 10 luxe koop appartementen in Zeddam

Op de locatie van voormalig hotel Engelbarts start NL Capital dit jaar met project ‘Engelbarts’, de transformatie van het huidige hotel naar 10 luxe koop appartementen. De gehele buitenzijde, binnenzijde en het perceel zal uitvoering gerenoveerd worden. De look en feel zal dus veranderen, echter de constructie/contouren van het huidige hotel zal behouden blijven. Deze appartementen zullen verkocht worden op de vrije markt.

Begane grond
Op de begane grond zullen vier appartementen gerealiseerd worden. Twee van deze appartementen zijn 100m2 en de andere twee hebben per appartement een afmeting vanaf ca. 120 m2. De appartementen zijn ruim opgezet, MiVa toegankelijk en hebben allen een prachtige buitenruimte c.q. tuin welke in haar geheel ingericht zal worden door een lokale hovenier. In de kelderruimte bevindt zich tevens een ruim appartement van 120 m2 met een prachtig uitzicht op de oplopende tuin en buitenruimte.

De verdieping
Op de verdieping zullen vijf appartementen gerealiseerd worden. Deze hebben een afmeting van ca. 65m2, 65m2, 95m2 en 110m2. Tevens zullen al deze appartementen op de eerste verdieping een prachtig nieuw dakterras krijgen.

Het appartementencomplex zal uitgerust worden met een algemene ruimte, twee liften, zonnepanelen en enkele laadpalen voor elektrische auto’s. De buitenschil van het complex zal geheel vernieuwd worden. Dit wil zeggen dat er een nieuw dak geplaatst wordt, nieuwe kozijnen, goten, beglazing en wordt de gevel gereinigd en gerenoveerd. Tevens zal de gehele buiten muur een frisse uitstraling krijgen.

*afbeeldingen zijn in concept en ter illustratie.
Kunnen geen rechten aan ontleend worden. Verkoopbrochure volgt

Vanaf medio maart wordt er in het voormalige hotel Engelbarts mede door NL Capital in samenwerking met de gemeente Montferland een tijdelijke opvang locatie verzorgd voor Oekraïense vluchtelingen.